zutatenliste

835 g gemahlene Mandeln
1165 g staubzucker
11 stk eiklar
30 g kakao
695 g feinkristallzucker
170 g vollmilchschokolade
270 g kuvertüre
100 g schlagobers
680 g butter
2 stk orangen
100 g marzipan(rohmasse)
14 stk eier
50 g speisestärke
275 g haferflocken
4 pkg backpulver
1 fl bittermandelaroma
200 g zuckerrübensirup
2035 g mehl
4 stk eigelb
785 g gemahlene haselnüsse
210 g margarine
540 g honig
1 pkg mandeln, ganze
40 g orangenkonfitüre
50 g himbeermarmelade
30 g bitterschokolade
25 g geriebene walnüsse
50 g geriebene pistazien
200 g roggenmehl
250 g ahornsirup
1 pkg vanillezucker

das waren die zutaten für meine 23 advent-kalender-rezepte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s