Tabouleh

Tabouleh
1 Portion, Simple Shit

  • 15g Bulgur
  • 200g Tomaten
  • 200g Salatgurke
  • 50ml Zitronensaft
  • 100g Frühlingszwiebel
  • Petersilie
  • Salz, Pfeffer

Bulgur mit 250ml kochendem Wasser übergießen und 30-45 Minuten ziehen oder 15 Minuten köcheln lassen, bis er weich ist.

Währenddessen Tomaten und Gurke fein würfeln und Zwiebel in Ringe schneiden.

Bulgur abgießen und abtropfen lassen. Alle Zutaten vermengen und abschmecken.

tabouleh

2 thoughts on “Tabouleh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s